03 422 1442       Ota yhteyttä       Katso sijainti      Arkisin 8.00 - 16.30

Finikor-Rahoitus

 

Joustavampi tapa maksaa ostoksesi

Voit maksaa ostosi kätevästi osissa. Nyt 12 kuukautta täysin korottomalla rahoituksella. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike. Rahoitusta voi hakea vain yksityishenkilö, ei yritykset. Valittavana on neljä eri maksuaikavaihtoehtoa: 30-60 pv, 12 kk, 24 kk ja 48 kk. 


RAHOITUKSEN EDUT

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon

Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä.

HAE JO TÄNÄÄN

Täytä hakulomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

  1. Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein

  2. Tarkista, että yhteystietosi (mm. puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein

  3. Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)

  4. Jos olet eläkeläinen, valitse vakituinen työsuhde, täytä milloin jäit eläkkeelle ja täytä työnantajaksi ”Eläkeläinen”

SAAT LUOTTOPÄÄTÖKSEN HETI

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevanhenkilötodistuksen.

Rahoitusesite               Yleiset tiliehdot 

TÄYTÄ LUOTTOHAKEMUS TÄSTÄ LINKISTÄ! Voit myös lähettää tekstiviestin Finikor numeroon 18311. Saat hakemuslinkin puhelimeesi ja voit allekirjoittaa hyväksytyn sopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-17).

Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.